Syksyn asuja

Siirryin käyttämään syksyn vaatekapselin vaatteita syyskuun alussa ja koostin parit asukokonaisuudet.

Ekana syyspäivänä päälleni sujahti mustat lempparifarkut, Dr.Denimit. Töissä vaihdoin ne saman päivän uutuuksiin, kivoihin joustaviin vihreisiin housuihin. Jee, uudet työhousut! No, kotiin tullessani tunsin, miten ne oli haaroista jo ihan nyppyyntyneet. ”Jee…”

Sitten väriä päälle. Puin aamulla päälle uuden työpaidan, joka ei siis kuulu omaan vaatekapseliini, vaan työpaikan vaatekaappiin 🙂 Otin mukaan kotimatkalle kälyltä saadun ruskean neuleen, johon rakastuin heti, kun vedin sen päälleni.

ti ti2

Kolmantena syyskapselin päivänä päätin ulkoiluttaa sitä kamalan hirveän väristä neuletta. Työkaveri sanoi mun lähtiessä kotiin, että juujuu, sopii mulle tosi hyvin, vaikka itse vielä siinä naureskelin ja sanoin, että se on ihan kauheen värinen. Mutta odotan sitä päivää, kun joku täysin tuntematon (tai joku joka ei muulloin kommentoi mun vaatetusta, kuten oma isä) siitä mulle jotain sanoo. Oli se sitten positiivista tai ei 🙂

ke

Kamalan neuleen kaveriksi puin ne uudet työhousut. Eipä se haarojen nyppyyntyminen käyttöä haittaa, mutta mietin, että pitäiskö ihan vaikka varuiks hommata töihin varahousut…

Kamalan värinen neule olikin usempana päivänä päällä. Uuden huivin kanssa värit mätsää tosi nätisti.

20150904_065336

Ja sitten tulikin eka päivä, jolloin mietin, että onkohan tää nyt ihan hyvä… Tykkään kovasti tuosta punaisesta peruspaidasta, missä on kaula-aukossa jotain nahkajäljitelmää. Väri on tosi nätti punainen, mikä vähän vivahtaa oranssiin. Mietin silti, että onkohan se nyt liian värikäs ja ehkä liian punainen syyskapseliini…

20150907_070344

Ginasta hommattu valkohelmainen lila neule on todella nätti, mutta se vaatisi kaverikseen jonkun ryhdikkään kaulahuivin tai isomman kaulakorun. Paita on tosi ihana päällä, mutta valkoinen helma vie huomion ihan väärään kohtaan kropassani.

20150909_093512

Ja taas ne nyppyiset työhousut… Ei oo vielä käynyt mitään niille, mutta kauhulla odotan sitä päivää, kun ne ratkeaa töissä. Mielikuvissani olen tietysti juuri silloin yksin töissä eikä kukaan sanoisi mulle mitään valtavasta reiästä haaroissani (haha) ja kulkisin ympäri myymälää suuri reikä housuissani… Sitä päivää kauhulla odottaen. Toi lyhythihainen neule onkin aikas näpsäkkä, kun siihen laittaa vyön kaveriksi! Muistan Miehen joskus sanoneen, että tää neule suurentaa mua, mutta vyön kanssa tilanne korjaantuu.

hooho

Väliin tulikin yllättävän lämpimiä säitä, mutta ihanan viileän tuulen ansiosta huivit ja neuleet eivät unohtuneet kaappiin.

Olen huomannut, että kompakti vaatekaappi on helppo ja aamuisin nopea. Olen jopa huomannut, että omaa pyykkiä tulee pestyä harvemmin. Jännä, vaikka vaatteita onkin vähemmän. Luulisi käyvän juuri toisinpäin?

Kävi muuten hauska sattuma. Olin vielä ottanut työvaatteeksi tavallisen mustan topin, kun euroja jäi pari käyttämättä. Ajattelin, että no, ehkä tälle on käyttöä, vaikka toppeja onkin ihan tarpeeksi. Pari päivää sen jälkeen huomasin yhdessä mustassa topissani reiän keskellä vatsaa, joten oli hyvä valinta työvaatteeksi ottaa vielä musta toppi (toinen vaihtoehto olisi ollut sormus, onneksi en ottanut sitä).

Syksyisempiä säitä odotellessa 🙂

Leave A Reply

Navigate